Įsipareigojimas namams, istorijai ir tvarumui.

Įsipareigojimas namams, istorijai ir tvarumui.

JAKO ir „VfB Stuttgart“ į aikštę iškelia VfB istoriją kartu su naujomis aprangomis. Raudonas krūtinės žiedas baltame fone 2021/22 sezone yra šiek tiek siauresnis nei praėjusį sezoną, o „Mercedes“ žvaigždė išsiskiria virš viršutinio krūtinės žiedo krašto. Tuo metu marškinėliai įgauna istorinių VfB rungtynių 80-ojo ir 90-ojo dešimtmečių stiliaus.

Juodi akcentai virš ir po krūtinės žiedu yra įsipareigojimas VfB namams ir istorijai. Jie yra vizualiai išplėsti pagal rankovių galų modelį ir skirti nurodyti Viurtembergo emblemos XIX amžiaus pradžios antraščius. Tai, kas anuomet buvo parašyta ant etikečių, atsispindi vidiniame marškinėlių kakle: „furchtlos und treu“ - tai reiškia „bebaimis ir ištikimas“.

JAKO ir „VfB“ palaiko savo tvarią ateitį taip pat užtikrintai, kaip ir Viurtembergo tapatybę. Po žalių praėjusio sezono išvykos ​​marškinėlių nauji namų marškinėliai ir visi kiti „VfB“ marškinėliai taip pat yra pagaminti iš 100% perdirbto poliesterio.

Tobias Röschl, JAKO marketingo vadovas, sako: "Kartu su" VfB Stuttgart "sukūrėme dizainą, kuriame yra derinamos tradicijos ir modernumo elementai. Grafinės detalės yra pagrįstos Viurtembergo emblema ir iliustruoja mūsų glaudų ryšį su savo namų regionu. Tuo pačiu metu gamindami marškinėlius iš perdirbtų medžiagų, mes vėl rodome išteklių apsaugos ir tvarumo pavyzdį “.

„VfB“ generalinis direktorius Thomas Hitzlspergeris sako: „Dėl savo dinamiško dizaino mūsų namų marškinėliai puikiai tinka jaunai ir į puolimą orientuotai komandai. Pirmos klasės bendradarbiavimas su„ Mercedes-Benz Bank “ir JAKO yra tokios aukštos kokybės ir tradicijos pagrindas. Mes labai laukiame pirmųjų rungtynių savo naujose aprangose ​​ir tikimės, kad daugelis sirgalių galės būti gyvi „Mercedes-Benz“ arenoje“.

0 komentarai

Palikite komentarą

Komenatarai turi būti patvirtinti prieš publikuojant