JAKO naujausių sporto ir laisvalaikio linijų Striker 2.0 ir Premium pristatymas

JAKO naujausių sporto ir laisvalaikio linijų Striker 2.0 ir Premium pristatymas

Norėdami plačiau papasakoti apie JAKO produktus ir jų kokybę nusprendėme supažindinti Jus su dvejomis naujausiomis mūsų linijomis. Striker 2.0 - sportinė apranga pritaikyta tiek profesionaliems sportininkams, tiek megėjams propogojantiems įvairias sporto šakas. Premium - aukščiausios kokybės laisvalaikio apranga tinkanti kasdieniam naudojimui, savo kokybe užtikrinanti JAKO vietą tarp pasaulinio garso sporto ir laisvalaikio prekių ženklų.

Striker 2.0 

Šių metų sausio mėnesį pasirodžiusi sportinės aprangos kolekcija jau yra sulaukusi didelio pasisekimo Vokietijoje, Belgijoje bei Olandijoje. Turinti puikų kainos ir kokybės santykį Striker 2.0 yra pirmosios Striker linijos pratęsimas su šiuolaikišku dizainu ir labai dideliu spalvų pasirinkimu (turinti jų net 10). Ši kolekcija išsiskiria ir savo dydžių pasiūla – ji prieinama vaikams nuo 128cm. iki 164cm., moterims nuo 34 iki 44 dydžio, bei vyrams nuo S iki net 4XL dydžio.

Ši kolekcija turi specializuotas aprangas sporto varžyboms, taip pat atskiras pritaikytas treniruotėms. Sporto entuziastams joje gali rasti itin kokybiškus sportinius kostiumus (treningus) kurie prieinami dvejais skirtingais modeliais - pritaikyti treniruotėms arba paradiniai, skirti kasdieniam nešiojimui. 

Šios kolekcijos pagrindą sudaro poliesterio medžiaga pagaminta pagal aukščiausius vokiškus standartus, užtikrinančius aprangos ilgaamžiškumą ir itin patogų nešiojimą.

JAKO Sportinė Apranga Šeimoms

Premium

Naujausia JAKO laisvalaikio kolekcija puikiai papildanti mūsų platų siūlomų aprangų spektrą. Iki šios kolekcijos pasirodymo JAKO jautė, kad maksimaliai neišpildo savo vartotojų lūkesčių šiuolaikiškos aprangos linijoje. Premium kolecijos pasirodymas dar kartą patvirtino, kad JAKO yra vienas iš nedaugelio sportinių rūbų tiekėjų galinčių pasiūlyti ilgavertę ir kokybišką prekę bet kokio sporto megėjui ar profesionalui. Šios kolekcijos medžiagos ir pasiuvimo kokybė užtikrina tokį sporto pojūtį kokio neįmanoma patirti su bet kokia kita apranga.

Premium spalvų dizaino kolekcija yra idealus pasirinkimas ieškantiems klasikinio tipo laisvalaikio aprangų. Bliuzonų bei marškinėlių spalvų gama sudaryta iš 6 populiariausių spalvų, tuo tarpu kelnių bei šortų yra susiaurinta iki 4 populiariausių. Tarpusavyje jų spalvos puikiai dera, sudarydamos profesionalios ir stilingos aprangos įvaizdį.

Medžiagų suderinimas yra vienas iš svarbiausių dalykų Premium linijoje, kuris suteikia išskirtinį rūbų vizualą ant kūno. Didžioji dalis medžiagų yra sudaryta iš poliestero, tačiau pridedama viskozė su elastanu. Šos medžiagos aprangai suteikia idealų prigludimą prie kūno, malonų bei patogų jausmą nešiojant ir užtikrina ilgaamžišką rūbų panaudojimą.

JAKO Laisvalaikio apranga vyrams ir moterims

0 komentarai

Palikite komentarą

Komenatarai turi būti patvirtinti prieš publikuojant