Kodėl Čempionų Lygos klubas vietoj Adidas pasirinko Jako?

Kodėl Čempionų Lygos klubas vietoj Adidas pasirinko Jako?

Bayer 04 Leverkusen ir JAKO pratęsė savo partnerystė pernai metais. Čempionų Lygoje dalyvaujantis klubas ir sportinių prekių gamintojas sudarė naują ketverių metų sutartį - iki 2022. Jog būtent JAKO bus sportinės aprangos tiekėjas. JAKO pakeitė prieš tai klubą rengusį Adidas. Pagrindinė to priežastis išskirtinis profesionalumas ir dėmesys jų komandai, taip pat bendri projektai.                                                                                                                              

"Po vieno su puse sezono kartu, JAKO būnant aukšto lygio profesionalams ir efektyviems partneriams, mes esame laimingi galėdami pranešti jog tęsime bendradarbiavimą ilgalaikiame laikotarpyje.", 2018 metais kalbėjo Bayer 04 CEO Michael Schade. "Mūsų sportinių aprangų tiekėjas puikiai įgyvendino visas užduotis nuo pat pradžių mūsų bendradarbiavimo - 2016 metais. Ačiū už puikią aprangų kokybę, specialių paslaugų tiekimą, didelį lankstumą ir kreatyvumą, JAKO tapo mūsų stipriausiu partneriu per labai trumpą laiką ir mes norim išlaikyti šią pagalbą ir patirtį ateityje. JAKO mes buvome aiškus numeris vienas partnerių sąraše - mes tą jautėme kiekvieną dieną ir tai buvo labai aiškiai rodoma jų veiksmais," kalbėjo Schade.                                                                                                                            
Kompanija iš Hollenbach, profesionalių klubų partnerė Europoje virš 20 metų, kuri sugebėjo pasiekti marketingo tikslus kartu su Bayer 04. Rudi Sprugel, JAKO valdybos pirmininkas, taip pat buvo patenkintas jog pratęstas bendradarbiavimas: "Mes esame labai laimingi galėdami bendradarbiauti ateinančius ketverius metus kartu su Bayer 04 Leverkusen. Tai reiškia jog išliksim partneriais su aukščiausio lygio klubu. Mūsų bendradarbiavimas mus suartino ir dėl to mums pavyko išvystyti įvairių aspektų supratimą ir geriau išpildyti vieni kitų norus. Kartu Bayer 04 Leverkusen įgyvendinome prekės ženklų žinomumo plėtra įvairiuose kanaluose, kas suteikė naudos abejoms pusėms."                                                                                                                                                                                            
Rudi Voller Bayer 04 sporto direktorius matė kontrakto pratęsima kaip logišką sėkmės istorijos seką: "Abi pusės suprato potencialą šio bendradarbiavimo. Mes siūlome JAKO galimybę augti kartu su vienu stipriausių Vokietijos klubu. Ir mūsų partneriai mums atsilygina aukštos kokybės sportinėmis prekėmis kurios yra ne tik patogaus funkcionalumo, bet ir atrodo gerai. Dizainas ir idėjos pristatytos mums per pastaruosius kelis metus buvo visos įgyvendintos," patvirtino Voller. "Mes dabar žiūrime į priekį ateinantiems naujiems projektams ir idėjoms kartu"

0 komentarai

Palikite komentarą

Komenatarai turi būti patvirtinti prieš publikuojant