Lietuvos ledo ritulio rinktinė naujais partneriais pasirinko JAKO Sportas

Lietuvos ledo ritulio rinktinė naujais partneriais pasirinko JAKO Sportas

Vasario 16-ąją Lietuvos nepriklausomybės dieną JAKO pristato naują partnerystę su Lietuvos ledo ritulio nacionalinėmis rinktinėmis.

Asociacijos “Hockey Lietuva” prezidentas Dainius Zubrus komentavo: "Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su ambicinga ir sparčiai augančia organizacija, kuri turi ilgalaikę viziją. Tikimės ilgalaikio bendradarbiavimo, kuris padės pasiekti bendrus tikslus”

„Tai yra pirmoji mūsų partnerystė su nacionaline rinktine Lietuvoje per visą JAKO istorija ir tikime jog ji bus sėkminga abiems pusėms. Mūsų partnerystės su Kaunas “Hockey” klubu ir dabar su “Hockey Lietuva” asociacija rodo jog galime rasti tinkamus sprendimus Ledo ritulio komandoms kas susiję su aprangomis už aikštelės ribų.” – sako kompanijos atstovas Simoras Savukynas.

JAKO Sportas taip pat ledo ritulio fanus pradžiugins išskirtine Lietuvos ledo ritulio rinktinės fanų parduotuve, kuri bus partnerystės veidas prieinamas visiems.

2005 m. Lietuvoje įkurtas šeimos verslas atstovauja vokiečių sportinės aprangos prekės ženklui JAKO. Šis prekės ženklas dirba su tokiais žymiais futbolo klubais, kaip „Bayer Leverkusen“, „VfB Stuttgart“, taip pat Bavarijos ledo ritulio klubu „Augsburger Panther“. Lietuvoje „JAKO Sportas“ dirba, garsiausia moterų rankinio komanda MRK „Žalgiris“, FK „Panevėžio Ekranas“ ir kt.

Fanų parduotuvę galite rasti paspaudę čia.

Hockey Lietuva ir JAKO

0 komentarai

Palikite komentarą

Komenatarai turi būti patvirtinti prieš publikuojant