JAKO Vertybės ir Požiūris

JAKO Vertybės ir Požiūris

JAKO vertybės

JAKO kaip ilgametis sportinių aprangų gamintojas siekia visiems aktualių tikslų šiomis dienomis – užtikrinti socialinę ir ekologišką tiekimo grandinę.

Viena iš pagrindinių sudedamųjų dalių yra atsakomybė prieš vartotoją, kuris naudojasi JAKO produktais. JAKO per daugiau nei 30 metų sugebėjo išlaikyti socialinę darbo aplinką savo gamyklose bei ilgalaikių partnerių kompanijose Europoje ir Pietų Azijoje. Prisidėdami prie įvairių iniciatyvų, tokių kaip BSCI, gerina savo tiekimo grandinę pagal auksčiausius pasaulinius standartus.

Naudodami tik ekologiškai pagamintas medžiagas savo sportinės aprangos gamyboje sukuria aukščiausios kokybės garantą. Kokybė yra kertinė JAKO sudedamoji dalis, aplink kurią visą laiką yra pozicionuojamas prekės ženklas. Visi JAKO produktai praeina net kelis tekstilės tikrinimo testus tokius kaip cheminio tvirtumo, kokybės bei standartizuotas kokybės kontrolės procedūras.

JAKO Požiūris

JAKO klientas visada gaus asmeninį kontaktą stengiantis užtikrinti labiausiai tinkančios aprangos pasirinkimą. JAKO atstovai visada yra pasiruošę profesionaliai patarti ir padėti išsirinkti bei pritaikyti tinkamiausią produkciją. Vienas iš skiriamųjų JAKO bruožų yra lankstumas, kuris perteikiamas per individualius pasiūlymus kiekvienam iš nusprendusių pasirinkti JAKO.

JAKO į kiekvieną klientą žiūri kaip į ilgalaikį partnerį, taip suteikdami testinumo galimybę. Klientams nereikia rūpintis jog nebepavyks gauti prieš tai naudotos aprangos, kadangi produkcijai yra suteikiamas ilgalaikis pristatymas. Neveltui toks klubas kaip Bayer Leverkusen pasirinko JAKO net 6-iems metams.

JAKO yra vieni greičiausiai pristatančių sportines aprangas komandoms. Tai yra dėl kelių priežasčių, viena iš jų, daugiau nei 95% sportinių aprangų yra sandėliuojamos Vokietijoje. Sporto komandoms Lietuvoje JAKO aprangos pristatomos per labai trumpą 4-5 darbo dienų periodą, kuris leidžia būti pasiruošus varžyboms ypatingai greitai.

 

Dėkojame jog renkatės JAKO!

0 komentarai

Palikite komentarą

Komenatarai turi būti patvirtinti prieš publikuojant