Kaip išsirinkti geriausią krepšinio aprangą?

Kaip išsirinkti geriausią krepšinio aprangą?

Yra daugybė klausimų, kuriuos turėtumėte užduoti sau prieš rinkdamiesi krepšinio marškinėlių stilių. Tik keli iš šių klausimų: Ar jūsų komandos stilius yra gana tradicinis, ar labiau išskirtinis? Ar norite vientisos spalvos savo aprangos priekyje ir gale, ar norite, kad ji būtų skirtinga? Ar norite vertikalių juostų? Horizontalios juostos? Kreivos linijos? Svarbiausia yra surasti tai, kas tinka. Mes sudėjome keletą dalykų, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti, rinkdamiesi savo komandos krepšinio aprangas. Yra daugybė skirtingų stilių vyriškų krepšinio aprangų ir moteriškų krepšinio aprangų, todėl raskite tai, kas tiktų jūsų komandos asmenybei.

Krepšinio marškinėliai

Kaip išsirinkti krepšinio marškinėlius?

Krepšinio marškinėliai bėgant metams tobulėjo, nes audiniai pamažu tapo lengvesni.

Šiomis dienomis turimas ypač lengvas audinys yra patvarus ir jis leidžia žaidėjų odai „kvėpuoti“, užtikrindami ventiliaciją, kad žaidėjai galėtų vėsintis ir išvengti perkaitimo. Geri marškinėliai turėtų pernešti drėgmę ir apsaugoti žaidėjus nuo prakaito ir nemalonumo.

Tuo pačiu metu marškinėliai neturėtų būti tokie sugeriantys, kad sulaikytų prakaitą ir taptų sunkūs, nebe patogus nešioti.

Krepšinio šortai

Krepšinio šortai paprastai būna iš to paties audinio, kaip ir marškinėliai, tačiau svarbu gauti ne per daug aptemptus ar laisvus.

Krepšinio šortai paprastai turės vidinį tinklelį, kad geriau absorbuotų prakaitavimą ir užkirstų kelią dilimui. Liemens guma neturėtų būti per ankšta, kitaip žaisdami žaidimą jausite diskomfortą dėl nuolatinio spaudimo Jūsų kūno judesių atlikimo metu.

Krepšinio šortai turėtų būti pakankamai ilgi, kad pasiektų kelius. Ilgis skiriasi, tačiau paprastai ilgesni šortai žaidimo metu padeda šlaunims sušilti ir apsaugo nuo raumenų mėšlungio.

Spalva

Pradėkime nuo akivaizdaus dalyko: jūsų krepšinio apranga turi atitikti jūsų komandos spalvas. Tačiau šiandieniniame pasaulyje tai nereiškia, kad jūs turite būti susisaistę su savo komandos spalvomis nes tai vienintelis jūsų komandos spalvų pasirinkimas. Geriausios įmonės gali sukurti skirtingus dizainus pasirinkdami spalvas. Jūs netgi galite pritaikyti, kokia spalva naudojama tiek namie, tiek išvykoje.

Komfortas 

Krepšinis yra didelio intensyvumo žaidimas, o patogumas reiškia daug. Šiuolaikinis marškinėlių be rankovių ir ilgų šortų stilius suderina patogumą ir mobilumą. Audiniai, naudojami krepšinio aprangai, paprastai yra kvėpuojantys, lengvi ir pasiūti taip, kad padėtų aprangai pašalinti drėgmę iš jūsų odos, nesugerdami tiek daug, kad taptų sunkūs ir apsunkę. Pagrindinė marškinėlių forma yra gana panaši, renkantis uniformą reikia atsižvelgti į skirtingo ilgio rankoves ir skirtingas iškirptes. Daugelyje marškinėlių galima pasirinkti „v“ arba „u“ kaklo viršūnes.

Šriftai

Tinkamų šriftų pasirinkimas gali tikrai parodyti jūsų komandos asmenybę. Daugelis komandų pasirenka suderinti visus šriftus, tačiau, jei sumaišysite šriftus, tai gali pridėti dinamiškumo jūsų aprangos stiliui. Komandos pavadinimo ir žaidėjo vardo šriftų derinimas, renkantis kontrastingą skaičių šriftą, gali iš tikrųjų sukurti unikalų vaizdą, padedantį atskirti jus nuo likusių krepšinio komandų.

Skaičiai

Kalbant apie skaičius, mes turime sąrašą bendrųjų numeravimo taisyklių žemiau. Tačiau jūs norite įsitikinti, kad jūsų skaičiai atitinka jūsų lygos taisykles. Bendrosios numeravimo taisyklės: NBA Neriboti numeriai, WNBA 00, 0–55, NCAA 00, 0, 1-5, 10–15, 20–25, 30–35, 40–45, 50–55, FIBA 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. Galų gale tai viskas priklauso nuo to, kas patinka jums ir jūsų komandai. Raskite jums tinkamiausią vaizdą. 

0 komentarai

Palikite komentarą

Komenatarai turi būti patvirtinti prieš publikuojant