Su juodai baltu klubo ženkliuku ant krūtinės: „JAKO“ ir „Bayer 04 Leverkusen“ pristato naujus namų marškinėlius 2020/21 metų sezonui

Su juodai baltu klubo ženkliuku ant krūtinės: „JAKO“ ir „Bayer 04 Leverkusen“ pristato naujus namų marškinėlius 2020/21 metų sezonui

Naujas sezonas nėra taip toli. Paskutinėse sezono namų rungtynėse, birželio 27 d., Šeštadienį, ir DFB taurės finale liepos 4 d. „Bayer Leverkusen“ žais su juodai baltu klubo ženkliuku ant savo krūtinės. Logotipas yra svarbiausias naujojų namų aprangų elementas, kurį šiandien pristatė sportinės aprangos tiekėjai JAKO ir „Bayer 04 Leverkusen“. Kartu su raudona apykakle ir raudonais rankovių galais jie išryškina marškinėlių stilių.

Bayer Leverkusen
Stefanas Kießlingas, „Bayer 04 Leverkusen“ vadybos konsultantas, sako: „Norėjome interpretuoti klasikines „Bayer 04 Leverkusen“ klubo spalvas nauju, moderniu dizainu. Manau, kad mums labai pavyko su šiais marškinėliais. Juodai baltas klubo ženklelis yra puikus akcentas mūsų tikslui“.

Juodos spalvos marškinėliai yra su įspaustais vertikaliais paryškinimais, simbolizuojančiais vienuolika „Bayer Leverkusen“ žaidėjų. Ant apykaklės išorėje yra užrašas „werkself“, o viduje - „Bayer 04“. Ant rankovių galų yra įspaustas miesto pavadinimas „Leverkusen“. Funkcinė medžiaga, su kuria „Bayer 04 Leverkusen“ komandos žais ateinantį sezoną, buvo gerai apgalvota iki smulkiausių detalių.

„Prieš pradedant projektavimo procesą intensyviai keitėmės idėjomis su Stefanu ir „Bayer Leverkusen“ komandos komitetu, - sako Christoph Rohmer, JAKO rėmimo vadovas. „Bendradarbiaudami su žaidėjais, be kita ko, mes suteikėme rankovėms didesnę elastano dalį, kad dar patogiau judėtų viršutinė kūno dalį ir rankos“.

Naujuosius marškinėlius iš karto galima įsigyti „Bayer 04 Leverkusen“ fanų ir internetinėse parduotuvėse bei interneto svetainėje www.jakosportas.lt , kurių dydis yra nuo 128 iki 5 XL, o kaina - 79,99 € (vaikams: 59,99 €).

Bayer Leverkusen apranga

Bayer Leverkusen Marškinėliai

0 komentarai

Palikite komentarą

Komenatarai turi būti patvirtinti prieš publikuojant