„JAKO“ ir „Bayer 04 Leverkusen“ pristato naujus klubo išvykų marškinėlius

„JAKO“ ir „Bayer 04 Leverkusen“ pristato naujus klubo išvykų marškinėlius

„Werkself“ išlieka tikras sau, net jei jie yra toli nuo BayArena. Bent jau taip yra su naujaisiais marškinėliais, kuriuos šiandien pristato JAKO ir „Bayer 04 Leverkusen“. Raudoni marškinėliai su apykakle ir geltonais rankogalių rankogaliais ir baltais partnerio logotipais yra įkvėpti klubo logotipo spalvų.

JAKO Kokybės Etiketė


Stefanas Kießlingas, „Bayer 04 Leverkusen“ vadybos konsultantas, sako: „Kartu su JAKO norėjome suprojektuoti atitikmenį juodąjai namų aprangai. Taigi paklausėme savęs: ko trūksta, kad abeji marškinėliai sudarytų vienetą, tinkantį The Werkself? Atsakymą radome klubo logotipe: Raudona yra pirmoji klubo spalva ir dominuoja logotipas kartu su baltos ir geltonos spalvos spalvomis. Namų aprangoje randama raidžių ir rėmelių spalva, juoda. "

Marškinėliai yra įspausti vertikaliomis juostomis, simbolizuojančiais vienuolika „Werkself“ žaidėjų. Ant kaklo juostos iš išorės užrašyta „werkself“, o viduje - „Bayer 04“. Ant rankovių kilpų įspaustas miesto pavadinimas „Leverkusen“. Bendradarbiaudami su „Werkself“ profesionalais, JAKO pridėjo didesnę elastano dalį prie rankovių nei ankstesnį sezoną, kad būtų galima dar geriau judinti viršutinę kūno dalį ir pečius.

Bayer Leverkusen Nauji Marškinėliai

0 komentarai

Palikite komentarą

Komenatarai turi būti patvirtinti prieš publikuojant